hismile

Vi fick det stora förtroendet av Hismile, en global ledare inom munhygien, att skapa en minnesvärd helkvällsupplevelse som satte varumärket i centrum.
 
Målet var klart: att skapa en upplevelse som både gäster och sociala medier skulle tala om långt efteråt. Med fokus på mun-till-mun-interaktioner, engagemang från influencers och bred spridning på digitala plattformar, arbetade vi strategiskt för att maximera varumärkets synlighet.

one of us

upplevelsen

Kvällen inleddes med ett exklusivt mingel och fördrink för en noga utvald skara inbjudna gäster, däribland influencers, entreprenörer och Port Du Soleils mest lojala besökare. Under kvällen delades lyxiga goodiebags ut och spännande tävlingar hölls, där en av höjdpunkterna var möjligheten att vinna en årsförbrukning av Hismiles produkter – allt för att förstärka varumärkets närvaro och engagemang.
 
Port Du Soleils terrass var genomgående inredd i Hismiles färger, logotyp och visuella identitet. Varje detalj, från speglar och shotdispensrar till 360-fotobås och ballonger, var noggrant utvald för att reflektera Hismiles varumärkesvärden.
 
Gästerna fick med sig generösa produktutdelningar hem, vilket förlängde upplevelsen och förstärkte varumärkets intryck även efter att festen var över.
Från minglets början till nattklubbens stängning kl. 03:00, var varje moment en del av en sammanhängande och genomtänkt upplevelse där Hismile alltid stod i fokus.

se mer

Fotograf: Julio Chang, hemsidan: www.gotvisual.se